SEGRE

ENTITATS

Un 151 per cent més d'atesos per Aspid a Neurolleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L ’associació Aspid va atendre l’any passat, a través del servei de rehabilitació Neurolleida, 103 persones amb patologies neurològiques tals com ictus, lesions medul·lars o demències, entre d’altres. Són un 151 per cent més que fa quatre anys, ja que el 2012 van donar servei de tractament a 41 persones.

Des de l’entitat atribueixen l’increment a l’envelliment de la població que comporta un increment d’aquest tipus de patologies. I l’objectiu ara és poder donar cobertura a un 25% més de pacients i ampliar els programes gràcies al nou centre que tenen previst inaugurar a la tardor i a una nova unitat de memòria.

A través d’aquest projecte de diagnòstic i de tractament, Aspid també treballa la prevenció amb un programa per mantenir les funcions cognitives de persones grans sanes i amb el qual van atendre el 2016 180 persones de Lleida i Tàrrega i amb un cicle de conferències a través del qual es van programar l’any passat 36 xarrades en 22 municipis lleidatans que van comptar amb 832 assistents.

Moment de la presentació del balanç.

Moment de la presentació del balanç.ITMAR FABREGAT

tracking