SEGRE

SORTEJOS LOTERIA

Un aturat de Cervera s'emporta la Primitiva

Un veí de Cervera desocupat de llarga durada, guanyador dels 75.273 € del sorteig de dijous || No sabia que li havia tocat quan va anar a comprovar-ho

Honorato Ramos, aquest dijous, a l'administració de loteria.

Un aturat de Cervera s'emporta la PrimitivaSisco Ramos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Cervera de 60 anys que està a l’atur des de fa més de cinc anys és el guanyador del premi de 75.273 euros de la Primitiva de dijous després d’aconseguir cinc encerts més el complementari. Així ho va explicar ahir el responsable de l’administració número 3 de Cervera, Honorato Ramos, molt feliç per haver repartit aquest premi “a algú que ho necessitava molt”. Segons Ramos, l’afortunat no sabia que li havia somrigut la fortuna quan ahir va creuar la porta de l’administració. Com cada setmana, l’home es va presentar per comprovar el seu bitllet. “S’ha emportat una sorpresa tremenda, s’ha posat fins i tot nerviós”, va explicar Ramos. No és la primera vegada que el responsable d’aquesta administració de loteria de la Segarra passa per aquesta agradable experiència. Fa un any, un jubilat es va emportar 84.000 euros d’un bitllet premiat de la Primitiva. “Havien passat quinze dies des del sorteig i ja pensàvem que l’afortunat no vindria a l’administració a cobrar el premi. Va entrar, ens va deixar el bitllet premiat perquè el comprovéssim sense sospitar res i ja n’estava omplint un altre quan li vam donar la notícia, va ser molt emocionant”, va concloure.

Per la seua part, una administració de Vielha va vendre dècims de segon premi del sorteig de dijous de la Loteria Nacional. Cada bitllet estava afavorit amb 6.000 euros però no va transcendir quants en van vendre.

La província de Lleida va recaptar l’any passat 14 milions d’euros en grans premis de diferents sortejos, als quals es van sumar 35 milions més que va deixar el sorteig de Nadal en pessics menors i menudalles. El premi més gran repartit aquest any van ser els cinc milions d’euros de la Lotto 6/49 a un únic guanyador a Esterri d’Àneu l’abril passat que va apostar un sol euro.

tracking