SEGRE

EMPRESES

ICG crea una fundació per a l'acció social i cultural

Paeria i Diputació s’afegeixen al projecte de Museu del Càlcul

Àngel Ros, Andreu Pi, Joan Reñé i Antoni Siurana, ahir a la presentació de la Fundació ICG.

Àngel Ros, Andreu Pi, Joan Reñé i Antoni Siurana, ahir a la presentació de la Fundació ICG.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup multinacional lleidatà d’informàtica ICG Software, amb més de trenta anys d’història i presència en més de setanta països, va presentar aquest dimecres la Fundació ICG, que naix per promoure actuacions en favor de la formació, la integració social i la cultura.

Un dels projectes estrella és la creació a Lleida del Museu del Càlcul i la Informàtica, una iniciativa a la qual es van afegir l’alcalde, Àngel Ros, i el president de la Diputació, Joan Reñé, en la presentació de la fundació amb el president d’ICG, Andreu Pi, i el president de la nova fundació, l’exalcalde Antoni Siurana.

Davant d’una nombrosa representació de la societat civil lleidatana, Siurana va afirmar que “l’objectiu és retornar l’ànima de l’empresa ICG a la societat per ajudar a fer un món millor”. A més d’impulsar el museu, per al qual Pi va reclamar col·laboració, la fundació centrarà les actuacions, d’una banda, en el desenvolupament i impuls de la formació en les noves tecnologies en el sector de l’hostaleria i el turisme i, d’altra banda, en l’acció social col·laborant amb entitats que treballen amb joves en perill d’exclusió social.

Reñé va destacar que “ICG s’ha convertit en una multinacional de referència des del territori de Lleida”, i al seu torn Àngel Ros va agrair “l’altíssim nivell de col·laboració amb la societat des de l’èxit empresarial”.

tracking