SEGRE

SOLIDARITAT

Música escolar a Solsona per lluitar contra l'Alzheimer

Alumnes de l’Escola Arrels componen una cançó || Veu del cantant de Lax’n’Busto

Array

ArrayESCOLA ARRELS DE SOLSONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'No em demanis que recordi' és el títol de la cançó que han compost un grup de 10 alumnes de 3r d’ESO de l’escola Arrels de Solsona, i a la qual el cantant de Lax’n’Busto, Salva Racero, ha posat veu, per afegir- se a la lluita contra l’Alzheimer. I ho han fet en el marc d’un projecte que el centre educatiu fa anys que desenvolupa perquè els seus estudiants coneguin el teixit associatiu de la comarca. En aquesta ocasió, l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Solsona va ser l’escollida i va manifestar els escolars que la seua principal problemàtica era la visibilitat.

ESCOLTA-LA!

“Vam organitzar primer una caminada per donar a conèixer l’entitat i la malaltia, però ens vam adonar que havíem d’arribar a més gent perquè afecta moltes persones”, explica Meritxell Riera. Per aquesta raó, per arribar a nens, joves i adults van escollir la música. Després d’escriure la lletra, en la qual analitzen la malaltia des dels sentiments i l’amor, un company de 4t d’ESO la va adaptar a la música. A més a més, van demanar col·laboració a Racero que, com els estudis d’enregistrament Casafont de Navès, es van sumar desinteressadament al projecte. El resultat és una cançó que es va gravar la setmana passada en aquesta localitat i que ja s’escolta a les ràdios i circula per les xarxes socials.

El següent pas serà la realització d’un videoclip que es registrarà en diversos llocs del Solsonès i en què apareixeran dos persones grans i dos nens, a més dels mateixos alumnes i el cantant de Lax’n’Busto.

tracking