SEGRE

ACTIVITATS PRODUCTES

Tàrrega estrena cerveses artesanes sense gluten

A la cinquena fira, amb noranta varietats i nova ubicació

Seixanta de les noranta varietats presents podien degustar-se amb tirador.

Seixanta de les noranta varietats presents podien degustar-se amb tirador.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega va celebrar ahir amb èxit i bona afluència de públic la cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesana malgrat la pluja que va fer acte de presència des que el certamen va obrir portes. Jordi Segarra, de Cerveseria Matoll, va explicar que entre les novetats hi havia “cerveses sense gluten aptes per a celíacs, així com cerveses d’edició limitada creades per a l’ocasió”. Segarra va assegurar que el certamen va batre rècord de participants amb quinze expositors de tot Catalunya i fins i tot d’Aragó, que van oferir més de noranta varietats de cervesa artesana de les quals seixanta es podien degustar a Tàrrega amb tirador, mentre que la resta es venien en botelles.

La Fira de la Cervesa Artesana va estrenar nova ubicació, Can Colapi, un espai més gran que va permetre ampliar l’horari del certamen, fins a les 3 de la matinada, i les activitats paral·leles, des de concerts fins a jocs infantils, passant per activitats esportives i una àmplia oferta gastronòmica amb food trucks i parades de productes de proximitat. Així mateix, per dinar, l’organització va elaborar paelles de verdures per a 350 comensals.

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega és una iniciativa de l’Associació Agrat i Cerveseria Matoll de Belianes que compta amb la col·laboració de l’ajuntament i la Diputació.

tracking