SEGRE

Apple, preparada per a la posada de llarg de nous productes

Algunes fonts afirmen que s’anunciarà un nou iPad Pro

La seu d'Apple a California

Apple, preparada per a la posada de llarg de nous productesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gegant tecnològic nord-americà Apple celebra des d’aquest dilluns la seua conferència anual de desenvolupadors de software, on, a més de noves actualitzacions per als seus sistemes operatius, podrien veure la llum nous productes. És la primera vegada en gairebé 15 anys que Apple decideix no allotjar la conferència en el tradicional Moscone West Convention Center, de San Francisco (Califòrnia), sinó que es durà a terme al McEnery Convention Center, de la localitat de San José, al sud-est de San Francisco.

S’espera que durant l’esdeveniment, que durarà fins divendres, es presentin actualitzacions per als sistemes operatius iOS i macOS, però també hi haurà novetats en matèria de hardware, d’acord amb el publicat per l’expert Ming-Chi Kuo, analista de KGI Securities, qui afirma que s’anunciarà un nou iPad Pro.

Aquest nou model tindria una pantalla de 10,5 polzades, el que equivaldria a una aposta intermèdia entre les versions actuals, amb pantalles de 9,7 i 12,9 polzades, respectivament, i el seu preu s’acostaria als 600 dòlars.

Una altra de les novetats que podria tenir Apple previstes és la presentació d’un altaveu intel·ligent controlat per l’assistent personal Siri, que competiria amb l’Amazon Echo i el Google Home, i que arribaria a les botigues a finals d’any.

A més, s’espera l’arribada d’una altra línia de MacBooks, amb almenys cinc nous models operats per macOS Sierra i amb processadors Intel Core, encara que no s’esperen grans canvis en el disseny.

I encara que entre les previsions no hi ha lloc per a l’arribada de nous models de iPhone, part de la presentació de la companyia podria girar entorn del nou sistema operatiu iOS 11, amb especial atenció a la intel·ligència artificial i noves possibilitats, com FaceTime per a grups de fins cinc persones en una sola trucada.

Apple va donar a conèixer a començaments de mes uns resultats econòmics que van generar certa decepció al mercat, principalment per un alentiment en les vendes del seu producte estrella, l'iPhone, malgrat el lleuger augment en els seus beneficis.

La companyia amb la capitalització borsària més important dels EUA va informar que en el segon trimestre del seu exercici fiscal, que va acabar l’1 d’abril, va vendre 50,76 milions de telèfons iPhone, que van generar uns ingressos de 33.249 milions de dòlars. Aquestes vendes representen el 63 per cent de tots els ingressos de la firma en el trimestre més recent.

tracking