SEGRE

DISCAPACITAT

Aspros fa un salt endavant i estrena seu a Barcelona

Per captar clients del seu centre especial de treball de gestió documental || Gràcies a un conveni amb la Fundació Tallers

Ricard Mata, de la Fundació Tallers, i Enric Herrera, d’Aspros.

Ricard Mata, de la Fundació Tallers, i Enric Herrera, d’Aspros.ASPROS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espectacular creixement que ha experimentat en els últims anys Tecnosolucions, la línia de negoci impulsada pel Centre Especial de Treball Aspros de gestió documental, ha obligat l’entitat lleidatana d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual a expandir-se. Tant que acaba de firmar un conveni amb una entitat similar, la Fundació Tallers de Barcelona, per obrir una seu a la capital catalana, cosa que li permetrà crear un lloc de treball i captar nous clients. “Lleida ens quedava petita i amb aquest acord ens serà molt més fàcil ampliar el negoci”, explica Enric Herrera, director executiu d’Aspros i impulsor de Tecnosolucions.

Actualment, aquest projecte d’Aspros, que va nàixer el 2008, custodia, al complex de Sudanell i sota importants mesures de seguretat, més de tretze milions de documents, entre històries mèdiques, factures i expedients. Pertanyen a vuitanta empreses, hospitals, clíniques, despatxos professionals o administracions públiques, una xifra de clients (de Lleida, però també de Barcelona, Osca o Madrid) que s’ha multiplicat per vuit des de l’inici.

Aspros custodia més de 13 milions de documents de 80 administracions, empreses i hospitals

A dia d’avui, ocupa una desena de persones (davant les tres amb les quals es va posar en marxa), vuit de les quals amb trastorn mental, que també digitalitzen els documents per a la seua consulta.

L’acord firmat per Tecnosolucions i Ofisfera, el servei de gestió documental de la Fundació Tallers, permetrà a tots dos centres de treball convertir-se en el centre de referència a Catalunya, a banda de poder ampliar la cartera de clients a tot el territori català i expandir-la a l’àmbit estatal a través d’aliances amb altres empreses de tecnologia i gestió de dades.

També donarà la possibilitat de generar noves oportunitats de treball per a persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual (actualment, entre totes dos sumen vint-i-cinc empleats). Amb la col·laboració, el servei que oferiran serà molt més complet, ja que podran compartir la tecnologia i la infraestructura de què disposen.

tracking