SEGRE

PROJECTE

Iniciativa per conèixer i analitzar la realitat juvenil de les Garrigues

Assistents a la presentació, dissabte, a Bellaguarda.

Assistents a la presentació, dissabte, a Bellaguarda.CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Conèixer i analitzar la realitat dels joves de 16 a 29 anys de les Garrigues per donar una millor resposta a les seues necessitats és l’objectiu d’Eina Connecta, una nova iniciativa que acaba de posar en marxa l’Oficina Jove de la comarca. Aquest nou espai servirà per recopilar informació i dades sobre la situació laboral i acadèmica, aspiracions a l’hora d’emancipar-se o participació municipal o comarcal. D’aquesta forma es podrà personalitzar l’atenció sobre peticions de beques, recerca de treball o ajuts per obrir un negoci, entre d’altres.

L’eina és operativa a internet (http://enquesta.ccgarrigues.com), s’hi pot accedir des d’un mòbil, ordinador o tauleta i el format és una enquesta breu que no implica més de dos minuts completar.

La iniciativa parteix de les diferents demandes comentades des dels municipis, que volen conèixer els motius pels quals els joves han emigrat a altres localitats, així com dels resultats del Pla Estratègic Territorial de les Garrigues 2015-2025.

Amb l’objectiu d’aconseguir la major difusió possible de l’eina per obtenir una elevada participació, el consell comarcal ha posat en marxa una sèrie de presentacions que es van iniciar dissabte a Bellaguarda, davant d’una vintena de joves, i que seguiran a l’Albi, la Pobla de Cérvoles i el Soleràs.

tracking