SEGRE

Segona Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

L’acte de lliurament de premis i reconeixements se celebra aquest dimecres al Palau de Pedralbes de Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de Pedralbes de Barcelona acollirà aquest dimecres, 7 de juny, a les 19.00 hores, l'acte de lliurament dels premis i reconeixements de la Segona Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria. L'acte serà presidit per Meritxell Ruiz, consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; acompanyada per Antoni Siurana, president de la Fundació ICG; Andreu Pi, president del Grup ICG; Joxe M. Aizega, director general del Basque Culinary Center, i Melcior Arcarons, director general de Formació Professional.

A més, comptarà amb l'apadrinament del Xef Joel Castanyé, que lidera el Restaurant la Boscana de Bellvís, que compta amb una estrella Michelin, i amb Aitor Minaya, guanyador de la Primera Beca ICG.

Aquesta Beca, que compta amb el suport i col·laboració del Departament d'Ensenyament, el Basque Culinary Center, i el Grup ICG, té com a finalitat fomentar l’emprenedoria, la generació d’idees, i la utilització de les TIC en la formació dels futurs professionals del sector de l'hostaleria, com a estratègia d’excel·lència, actitud creativa i innovació a l’empresa.

En aquests premis s'hi han presentat estudiants que finalitzen els Graus Superiors d'FP de Direcció de Serveis de Restauració o Direcció de Cuina, de diferents centres de Catalunya.

El premi per a l'alumne guanyador és una Beca per estudiar el Màster en Innovació i Gestió de Restaurants a la Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center de San Sebastián, i un premi en metàl·lic per a l'Institut on hagi estudiat aquest alumne. A més, s'atorgaran reconeixements per als alumnes finalistes i els Instituts on han estudiat.

tracking