SEGRE

GUIA

Comença la temporada de piscines amb temperatures de 35 graus

Obren els primers recintes municipals amb la polèmica per la falta de socorristes en una desena de localitats de Ponent

Comença la temporada de piscines amb temperatures de 35 graus

Comença la temporada de piscines amb temperatures de 35 grausAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb un augment de les temperatures, amb màximes ahir de fins 35 graus en algunes zones de Lleida, les piscines municipals van iniciar la temporada d’estiu en municipis com Agramunt i Tàrrega, que des de primera hora van registrar una bona afluència de públic. L’obertura de les primeres piscines municipals d’estiu ha arribat amb polèmica per la nova normativa per contractar socorristes, que és més restrictiva ja que exigeix cursar un cicle formatiu o bé acreditar dos anys d’experiència abans del 2015. Això ha provocat que més d’una desena de pobles de Ponent no trobin socorrista.

A la capital del Sió, l’ajuntament va obsequiar els primers usuaris amb entrada gratuïta entre les 12 i les 14 hores. El passi de temporada manté preus respecte l’any passat: 33,89 euros per als adults i 22,49 euros per als nens (fins 17 anys). Una d’entrada d’adults costa 3,35 euros i de nens, 2,15 euros. L’horari del recinte és d’11 a 20 hores.

A la capital de l’Urgell, la gestió de les piscines municipals va a càrrec del Club Natació Tàrrega. Les entrades costen 4 euros (de 16 a 65 anys), 3 euros (nens) i 2,5 euros (jubilats). L’horari del recinte és de 10.30 a 19.30 hores. Quant a la situació dels socorristes, Alejandro i Lucas són dos dels "vigilants" de les piscines de Tàrrega i ahir es van mostrar contraris a la nova normativa, que van qualificar de "recaptatòria" i com un obstacle per a un lloc de treball.

A Lleida ciutat, bona afluència de públic també van registrar ahir les piscines municipals de Cappont, Balàfia, Pardinyes i La Bordeta. Dissabte vinent obriran les del Secà de Sant Pere, Magraners i Gardeny. L’any passat, 177.798 usuaris van gaudir d’aquestes instal·lacions, una xifra similar a la de 2015.

tracking