SEGRE

DISCAPACITAT SERVEIS

Més de 1.200 usuaris en el servei de vida independent

D’Aspid, Aremi i la Fundació Esclerosi

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Aspid, en col·laboració amb Aremi i la Fundació Esclerosi Múltiple, va atendre l’any passat 1.216 persones a través del projecte Crapvi, el Centre de Recursos per a l’Autonomia Personal, la Prevenció de la Dependència i la Vida Independent. L’objectiu d’aquest servei és oferir, a través d’un treball en xarxa de les entitats del sector, tots els recursos que puguin necessitar persones amb algun tipus de discapacitat o que pateixen esclerosi múltiple.

Entre les accions de sensibilització portades a terme l’any passat, destaca el treball fet en vuit escoles de Ponent amb 345 alumnes als quals es van mostrar les barreres que han de superar diàriament les persones amb discapacitat física o visual.

També va ser novetat durant l’any passat el programa Suport entre iguals, una iniciativa en la qual persones amb una discapacitat física d’anys ajuden i assessoren els que acaben de patir-la. El projecte Crapvi està finançat pel Govern central i compta amb un pressupost anual d’uns 62.000 euros, a banda d’altres subvencions puntuals.

Moment de la presentació, ahir, del balanç.

Moment de la presentació, ahir, del balanç.ASPID

tracking