SEGRE

INTEGRACIÓ

Trobada intergeneracional de gent gran i Down Lleida

Activitats al Centre Geriàtric

Imatge dels participants en la trobada intergeneracional que va tenir lloc ahir a la tarda.

Imatge dels participants en la trobada intergeneracional que va tenir lloc ahir a la tarda.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Centre Geriàtric Lleida, l’antiga residència Juana Jugan de les Germanetes dels Pobres, va acollir aquest dimarts a la tarda la primera edició d’una trobada intergeneracional entre persones grans i l’associació Down Lleida. L’activitat va tenir lloc als jardins del centre i va consistir en una gimcana d’activitats en què van participar els usuaris de la residència i joves de Down Lleida.

Hi va haver tres proves diferents. La primera, de caràcter musical, va consistir a recordar cançons actuals i d’altres èpoques. També hi va haver un exercici lingüístic en el qual els participants van haver de treballar aspectes cognitius a través de jocs de paraules.

Finalment, i per fomentar el vessant més artístic i creatiu, grans i joves es van fer selfies i altres fotografies. Des del Centre Geriàtric Lleida van fer un balanç positiu i van explicar que “ha estat una experiència formidable perquè, usuaris i joves s’han divertit conjuntament”.

Així mateix, van anunciar que al llarg de l’any es repetiran iniciatives similars. La residència compta actualment entre els seus empleats amb una jove de Down Lleida.

tracking