SEGRE

La Caixa destina prop de 50.000 euros per millorar la qualitat de vida de gent gran i discapacitats de Lleida

Prop de 2.500 persones de la demarcació rebran atencions que afavoreixen una vida independent

La Caixa destina prop de 50.000 euros per millorar la qualitat de vida de gent gran i discapacitats de Lleida

La Caixa destina prop de 50.000 euros per millorar la qualitat de vida de gent gran i discapacitats de LleidaObra Social "la Caixa"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de 49.600 euros a dos projectes a la província de Lleida destinats a fomentar l’autonomia i la qualitat de vida de persones en situació de dependència.

L’aportació total a la Promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la dependència serà aquest 2017 de 4,5 milions d’euros destinats a 210 entitats socials. Aquesta és la primera convocatòria en resoldre’s del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa”.

En total, aquest any l’Obra Social “la Caixa” preveu destinar més de 19,8 milions d’euros al programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials que atenen diferents àrees.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha expressat el seu agraïment a totes les entitats que han participat en aquesta convocatòria: “El suport i la contribució de les persones que treballen diàriament en les entitats socials i les ONG és el capital més important que tenim”.

els projectes seleccionats a lleida

Associació de paraplègics i discapacitats de Lleida Per a la posada en funcionament del nou Centre d’Atenció Integral Import concedit: 28.160€ Beneficiaris directes: 130

Associació per a l’agricultura terapèutica l’Auró Per al projecte Respir Familiar Terapèutic Import concedit: 21.440€ Beneficiaris directes: 2.295

tracking