SEGRE

GUIA

L’Espai Jove Intercultural de Mollerussa clausura el curs

Durant l’acte de clausura es van entregar diplomes al mig centenar de participants amb els quals ha comptat aquest curs l’Espai Jove Intercultural.

Durant l’acte de clausura es van entregar diplomes al mig centenar de participants amb els quals ha comptat aquest curs l’Espai Jove Intercultural.AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Teatre L’Amistat de Mollerussa va acollir dijous passat la festa de clausura del curs de l’Espai Jove Intercultural (EJI), un projecte de l’ajuntament de la capital del Pla d’Urgell amb el qual fa onze anys que fomenta la participació activa dels joves per buscar una implicació més gran en la millora de la ciutat. Durant l’acte es van explicar els diferents projectes en els quals s’ha treballat aquest any i es van lliurar diplomes al mig centenar de participants dels tres instituts de Mollerussa, del Siloé i també als deu usuaris del Casal per a la Gent Gran. A més, es va fer un reconeixement a les entitats que han col·laborat al llarg d’aquest curs. Dos dels projectes estrella en els quals s’ha treballat enguany han sigut Història de Mollerussa i Vivint Mollerussa, que ha permès als participants organitzar esdeveniments com el Dia Mundial de la Pau.

tracking