SEGRE

JOVENTUT

Xifra rècord de 600 inscrits en la setena edició de la gimcana Flèndit de Tàrrega

Imatge d’arxiu de l’última edició del Flèndit.

Imatge d’arxiu de l’última edició del Flèndit.AGRAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Agrat de Tàrrega organitzarà dissabte vinent, dia 1 de juliol, la setena edició de la gimcana Flèndit, que aquest any ha assolit la xifra rècord de sis-cents inscrits repartits en quaranta-dos grups diferents.

La jornada començarà a dos quarts de dotze del migdia amb la carrera de trastos pels carrers de la ciutat, en una prova que aquest any comptarà amb un nou recorregut que arrancarà des del castell. Després de la carrera, se celebrarà un dinar popular amb quatre-cents comensals a la plaça de les Nacions sense Estat.

A la tarda, començarà la gimcana del Flèndit, amb vint-i-una proves al Reguer que combinaran habilitat, velocitat, força, precisió i diversió. La festa acabarà amb un sopar al càmping municipal i música en directe a càrrec de Mano’s Rock i sessió de discjòquei.

Per a l’organització de la festa, es comptarà amb la col·laboració de seixanta voluntaris. El Flèndit va nàixer el 2011 amb la voluntat de generar sinergies entre els diferents grups d’amics de Tàrrega i, uns mesos després de la seua celebració, va nàixer l’associació Agrat, que actualment compta amb més de mil tres-cents socis i quinze comissions que preparen diferents activitats culturals i festives al llarg de l’any, amb un notable èxit de participació.

tracking