SEGRE

GASTRONOMIA FIRES

Tast de vins a Cervera i Verdú

El centre de la capital de la Segarra, ple amb motiu del segon TastCellers || A l’Urgell tretze cellers van participar al festival Vins i Marinada

Un grup d’amics ahir a la tarda degustant vins al carrer Major de Cervera.

Un grup d’amics ahir a la tarda degustant vins al carrer Major de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Major de Cervera es va convertir ahir en una gran taverna. L’oferta de la segona edició de TastCellers va comptar amb la participació de tretze cellers i també es van poder tastar altres especialitats locals com la cervesa artesana de casa Dalmases, la ginebra Port Dragons i la de la Licorera La Segarra. Pel que fa a la gastronomia, l’oferta va anar a càrrec dels mateixos establiments i comerços del carrer Major, si bé també van muntar parades pròpies diversos restauradors de la ciutat. La proposta va rebre l’aprovació del públic, que va omplir a vessar aquest històric carrer que té més de 500 metres de longitud. El muntatge es va combinar amb actuacions musicals espontànies, un tast teatralitzat càrrec de l’escola de teatre La Caserna i una actuació de ball a càrrec del grup local Swing de Secà. El certamen és organitzat per la Paeria amb la col·laboració de La Moderna, La Cosa Nostra i Bernau Herbes.

Per la seua part, el castell de Verdú també es va omplir de públic ahir a la tarda i nit en el marc de la tercera edició del Vins i Marinada, que organitza l’associació Vins del Riu Corb amb l’objectiu de donar a conèixer els seus productes. Les desenes de visitants van poder degustar els vins de tretze cellers, els dotze que conformen l’entitat i un altre que conviden cada any. En aquesta ocasió va ser el celler Carlania de Barberà de la Conca. Als cellers es van sumar vuit productors de proximitat, de manera que la vetllada es va convertir en una autèntica festa gastronòmica. El Vins i Marinada té caràcter itinerant i se celebra cada any en un dels municipis dels cellers de l’associació Vins del Riu Corb.

Un grup d’amics ahir a la tarda degustant vins al carrer Major de Cervera.

Un grup d’amics ahir a la tarda degustant vins al carrer Major de Cervera.X. SANTESMASSES

tracking