SEGRE

ENTITATS

Concedeixen ajuts per als horts socials de Lleida

A través de la Fundació Humana

Un grup d’usuaris d’Aspid en un dels horts socials.

Un grup d’usuaris d’Aspid en un dels horts socials.PUNT ECO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La roba recollida al dipòsit que té la Fundació Humana als establiments Caprabo de Lleida ha fet possible atorgar una subvenció per al projecte d’horts socials que ofereix Punt Eco a la ciutat de Lleida.

Aspid, la Fundació Ilersis (Shalom), FeSalut i el Projecte Entorn de l’ajuntament de Lleida s’han pogut beneficiar d’aquesta subvenció, que constarà del pagament de la quota durant un any als horts de Cappont i Pardinyes, 200 quilos de compostatge, 250 euros en material, un cofre per a les eines i ajuda en el tractament de plagues de manera ecològica.

Horticultura social i terapèutica és el nom que rep el fet d’utilitzar l’horticultura i el cultiu de les plantes per ajudar en el desenvolupament físic i psicològic de les persones.

L’ús de l’horticultura com a teràpia i com a instrument educatiu i socialitzador té, des de fa més de mig segle, una àmplia implantació i reconeixement en alguns països, com per exemple el Regne Unit, Irlanda, Alemanya, el Canadà i els Estats Units.

A Lleida, Punt Eco és una entitat pionera en la implementació i el desenvolupament d’activitats d’horticultura social i terapèutica.

tracking