SEGRE

EDUCACIÓ AJUTS

Un estudiant lleidatà, entre els 27 becats per La Caixa

Es podran doctorar en centres de

Un lleidatà entre els 27 becats per La Caixa.

Un lleidatà entre els 27 becats per La Caixa.FUNDACIÓ LA CAIXA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un lleidatà estudiant de doctorat en química orgànica de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona va obtenir una beca ahir en el marc del Programa Internacional de Beques de Doctorat La Caixa - Severo Ochoa i del Programa de Doctorat en Universitats i Centres d’Investigació d’Espanya.

Els 27 estudiants becats, dels quals sis són catalans, podran realitzar estudis de doctorat en centres d’investigació de referència a Catalunya, on els estudiants podran desenvolupar els seus projectes.

Les beques, que tenen una durada d’entre tres i quatre anys i una dotació d’entre 113.500 i 115.500 euros, tenen per objectiu incorporar joves talents nacionals i internacionals a les universitats i centres d’investigació de referència.

La cerimònia de lliurament de les beques es va celebrar al CaixaForum de Madrid i va comptar amb la presència de la secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela; el director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró, i la directora general adjunta de la Fundació Bancària La Caixa, Elisa Durán.

tracking