SEGRE

FESTES BARRIS

Una gran traca i una cercavila inauguren les festes de la Bordeta

Amb pregó a càrrec de Joan Ramon González

Un moment de la lectura del pregó ahir de Joan Ramon González al centre cívic de la Bordeta.

Un moment de la lectura del pregó ahir de Joan Ramon González al centre cívic de la Bordeta.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri de la Bordeta va inaugurar ahir oficialment la seua festa major amb un pregó a càrrec del lleidatà Joan Ramon González Pérez, president de l’associació Amics de la Seu Vella. Durant el discurs inaugural, precedit per una gran traca i una cercavila en què van participar els gegants del col·lectiu cultural de Cappont, va destacar el valor del patrimoni cultural de la ciutat de Lleida i va animar tots els veïns a disfrutar de les tradicionals festes.

Així mateix, també va tenir lloc la proclamació de les cinc pubilles Andrea Blasco Moreno, Lucia Vera Fernández, Lidia Olaya Torrecillas, Carla Roure Ibars i Laura de Benito Falcó– i els dos hereus –Joel Martínez Bagué i Damián Froilán Juárez Alfonso– d’aquest any.

Durant tota la jornada d’avui se celebraran concerts, exhibicions d’art i activitats lúdiques per als més petits, a més de la tradicional missa i processó de fanalets en honor a aant Jaume (21.00). Al matí, una festa amb escuma i atraccions inflables faran les delícies dels més petits a la plaça del Mercat.

Per la seua banda, la gent gran podrà disfrutar, a partir de les 23.30 hores, d’un gran ball amenitzat pel grup The Golden Saxo, a l’escenari de la pista exterior del centre cívic, i una discomòbil amb Tete Productions acompanyada d’un servei de bar, a la pista al costat de les piscines municipals.

tracking