SEGRE

CERTAMEN FAMILIAR

Entrades esgotades a l’Esbaiola’t

La majoria d’espectacles de pagament del festival d’Esterri d’Àneu van esgotar ahir les localitats || El certamen teatral es clausura avui amb els francesos Cirque Hirsute i la seua obra ‘Les butors’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dissabte és habitualment el dia gran del Festival de Teatre de les Valls d’Àneu, Esbaiola’t, la desena edició del qual va començar dijous i es clausura avui. Ahir no va ser una excepció. Els carrers d’Esterri d’Àneu es van omplir a vessar de famílies i es van esgotar les entrades per a 22 dels 23 espectacles de pagament de la jornada, encara que això sí, el públic va poder disfrutar també de més d’una dotzena d’activitats gratuïtes i obertes a tothom. A més, aquests dies, els carrers d’Esterri ja són tot un espectacle d’animació familiar.

Si divendres a la nit el públic de totes les edats va quedar captivat per espectacles com Marabunta de Guillem Albà & La Marabunta, ahir Escarlata Circus i el seu muntatge circense Llenties i Marabú, pensat per a nens a partir de sis anys, va fer les delícies dels petits de la casa. La seua cuidada estètica i el seu humor de proximitat va seduir també els adults. Una altra de les estrelles de la jornada va ser, com ho ha estat des del primer dia, la pallassa Pepa Plana. Aquests dies atansa a Esterri d’Àneu l’espectacle Suite, dirigit pel també pallasso català Leandre, una obra molt esperada pel públic com demostra el fet que va ser de les primeres a esgotar les entrades anticipades per internet.

El certamen es clausurarà avui amb l’espectacle de circ Les butors dels francesos Cirque Hirsute, una obra que arriba a Esterri d’Àneu havent recorregut alguns dels millors festivals internacionals de circ i de carrer.

A més a més, durant el dia, igual que en les jornades anteriors, el públic podrà alternar els espectacles de pagament amb activitats gratuïtes com els tallers de les escoles de Mollerussa i Tàrrega Solaç, l’automaquillatge, una platja de sorra amb pales i excavadores, un carrusel ecològic i jocs de fusta artesanal com els de Pájaro Carpintero i Tombs Creatius.

Al tancament d’aquesta edició ja s’havien esgotat catorze dels vint-i-dos espectacles de pagament d’avui.

tracking