SEGRE

SUCCESSOS INCENDI

Crema el festival Tomorrowland

Un incendi en un escenari obliga a evacuar unes 20.000 persones a Santa Coloma de Gramenet || L’esdeveniment, celebrat per primera vegada a Catalunya, s’ha cancel·lat

L’escenari del festival va cremar davant de la incredulitat de més de vint mil espectadors.

L’escenari del festival va cremar davant de la incredulitat de més de vint mil espectadors.TWITTER / @AYERDIX

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels escenaris del festival Tomorrowland es va incendiar ahir durant un concert i va obligar a evacuarvint mil persones del recinte. En principi, per sort, no s’ha de lamentar ferits. El festival de música electrònica es troba ubicat al recinte del Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet.

El foc es va originar a l’escenari principal, on hi havia un espectacle pirotècnic. Segons les primeres informacions, tot apunta que el foc es podria haver ocasionat a causa del sobreescalfament d’un focus ubicat a la part esquerra de l’escenari. Els Bombers de la Generalitat van acudir ràpidament al lloc dels fets i el sistema d’evacuació va funcionar bé, per la qual cosa, en principi, no s’han de lamentar ferits i l’evacuació es va realitzar sense incidents. Tot i així, l’esdeveniment ha estat cancel·lat. Diverses dotacions dels Mossos d’Escuadra es van traslladar també fins a Can Zam i la Guàrdia Civil va tallar els accessos al recinte.

Normalment, el festival se celebra a Bèlgica i aquest any tenia una rèplica a Santa Coloma de Gramenet. Tots dos esdeveniments estaven connectats per pantalles que retransmetien en directe els concerts realitzats a l’altra ciutat. Els assistents no podien creure el que veien i ho van compartir a Twitter. “#TomorrowlandBarcelona o Portugal? Ni l’organizació ho sabia”, escrivia a la xarxa social @huellablaugrana, amb referència als grans incendis de Portugal. “El mainstage de #TomorrowlandBarcelona cremant?! Doncs encara que sembli mentira... no ho és”, informava @sergiorodriguez93.

Altres usuaris van utilitzar la xarxa social Twitter per informar que estaven bé.

tracking