SEGRE

ESTIU

Sopa de Cabra, cap de cartell de la festa major de les Borges

El grup de rock català actuarà el dissabte 2 de setembre || Contacontes i correfocs també formen part de la programació

Sopa de Cabra, cap de cartell de la festa major de les Borges

Sopa de Cabra, cap de cartell de la festa major de les Borges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de rock Sopa de Cabra serà el cap de cartell de la festa major de la capital de les Garrigues, que se celebrarà de l’1 al 5 de setembre. A més de la banda encapçalada per Gerard Quintana, el programa de festes també preveu la participació del conjunt de rumba catalana Gertrudis, que serà l’encarregat inaugurar la jornada festiva al costat dels discjòqueis Marsal Ventura i Marc Marzenit.

Paral·lelament, múltiples activitats lúdiques faran les delícies dels més petits. Segons van anunciar aquest dimecres la regidora de Cultura de les Borges Blanques, Ariadna Salla, i els membres de la Comissió de Festes de la localitat, se celebraran jocs gegants, contacontes i diversos espectacles d’animació infantil, com és el cas de Pol petit i l’obra Safari.

Així mateix, com cada any, se celebrarà el tradicional repic de campanes, el concurs de bitlles i petanca i la missa major, que serà amenitzada per l’orfeó Terrall. En aquest sentit, val a destacar l’anual trobada de gegants, grallers i correfocs, un espectacle conegut a tot Catalunya que en aquesta edició prepara una actuació especial per commemorar el trenta-cinquè aniversari.

Entre els grups que amenitzaran les nits a les Borges, es troba La Iaia, La Secreta i el discjòquei OGT, que formaran part d’un brunch electrònic per als joves.

Moment de la presentació del cartell de les festes d’aquest any.

Moment de la presentació del cartell de les festes d’aquest any.AJUNTAMENT DE LES BORGES BLANQUES

tracking