SEGRE

Al company Bernabé Hernández

Paer en cap de Lleida.

Al company Bernabé Hernández

Al company Bernabé Hernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha mort Bernabé Hernández. Educador i professor, primer als Maristes i després a l’Institut Màrius Torres, va dedicar la seva vida a la docència. L’esport també era per a ell part de la docència. L’esport era, per a l’amic Bernabé, una forma d’educar els nens i nenes, els nois i les noies.

Bernabé Hernández va ser regidor a la Paeria durant 16 anys (1987-2003) i des de la Regidoria d’Esports va desenvolupar la tasca i la vocació de l’esport i l’educació per a tota la joventut i tots els clubs de Lleida. Moltes vegades presumim que Lleida, en l’àmbit de ciutat i de comarca, és a dalt de tot de Catalunya pel que fa a la pràctica de l’esport base.

És gràcies a persones com el Berna, que han sabut arribar i sensibilitzar la societat de la importància dels equipaments esportius i de les entitats en la formació mitjançant l’esport. La imatge de l’amic Bernabé era la d’estar al costat dels diferents clubs i instal·lacions on els nois i les noies practicaven esport dins el seu procés educatiu i de formació com a persones. No tot va ser fàcil en la gestió esportiva del Bernabé. En els anys de crisi de clubs esportius de la ciutat, i molt en particular del futbol, ell també va patir.

El recordo quan m’explicava amb patiment i sentiment la crisi de clubs que estimava i la recerca de solucions per mantenir Lleida amb força dins del món de l’esport. Persones com ell fan possible que l’esport professional i el de base es donin la mà com a forma d’educació i de transmissió de valors.

En pau descansi.

Hernández, en una foto d'arxiu davant del palau de la Paeria quan ja havia deixat de ser regidor.

Fallece Bernabé Hernández, exregidor de la Paeria, exdirectiu de la UE Lleida i exdirector del Màrius TorresSEGRE

tracking