SEGRE

PROJECTES PARTICIPACIÓ

Un total de 45 joves milloren els camins de l’Alta Ribagorça

A través d’un camp de treball

Els participants al camp de treball de l’Alta Ribagorça van celebrar ahir l’acte de clausura.

Els participants al camp de treball de l’Alta Ribagorça van celebrar ahir l’acte de clausura.CONSELL COMARCAL DE L’ALTA RIBAGORÇA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 45 joves han conviscut i participat aquest estiu en camps de treball a l’Alta Ribagorça. L’últim, que portava per títol Recuperem els camins històrics, va finalitzar ahir i va comptar amb la participació de vint-i-set joves.

La coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas; el president del consell comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, i la regidora de l’ajuntament del Pont de Suert, Marta Rollán, van assistir a l’acte de clausura i valoració del camp i van entregar un diploma i una samarreta als joves com a agraïment pel seu treball, centrat en les tasques de condicionament dels camins de la comarca.

La Generalitat promou aquest estiu a Lleida un total de quinze camps de treball que compten amb la participació de més de tres-cents vint joves. A l’Urgell, vint-i-tres adolescents d’entre 14 i 17 anys procedents d’una desena de comunitats autònomes d’arreu de l’Estat han col·laborat en la quarta edició del camp d’arqueologia inclusiva que ha tingut lloc en un jaciment ibèric situat a la Móra (Granyanella) i que ha comptat amb la participació de l’Associació Alba.

tracking