SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Segresten una model per subhastar-la a internet

Un home la va enganyar amb una sessió de fotos, la va drogar i la va portar en una maleta || Pretenia vendre-la per ‘deep web’

La recreació de la policia científica del segrest.

La recreació de la policia científica del segrest.POLIZIA DI STATO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una model britànica va viure un veritable malson que va durar una setmana al ser segrestada per ser subhastada en el deep web, el costat més fosc d’internet. Tot va començar amb la proposta de fer una sessió fotogràfica a Milà el 10 de juliol. Quan la jove va arribar a l’adreça indicada, on presumptament hi havia l’estudi fotogràfic, dos homes la van immobilitzar i la van drogar. Es va despertar hores després en un altre lloc desconegut. Els segrestadors l’havien emmanillat i ficat dins d’una maleta per poder transportar amb tranquil·litat fins a una casa aïllada del municipi de Borgial, a més de 150 quilòmetres de distància del lloc on la van segrestar. Allà va passar sis dies lligada a un moble. Encara no se sap per què, els seus segrestadors van decidir alliberar-la i la van entregar al consolat britànic de Milà el 17 de juliol. Abans, havien exigit un rescat a l’agent de la model britànica de 230.000 lliures (253.000 euros) per evitar que fos subhastada.

Segons la policia italiana i del Regne Unit, que ara investiguen els fets, la intenció dels segrestadors era vendre la model. La víctima va explicar la policia que el seu segrestador li va dir que la deixaria en llibertat després de saber que era mare i que tenia un fill petit.

Arran de la detenció de segrestadors, les forces de seguretat han detectat diverses subhastes en línia de joves en el deep web.

tracking