SEGRE

Els termòmetres van descendir dimecres més de 8 graus a Ponent

Una dona amb un para-sol a Lleida.

Alfarràs registra la temperatura més alta de l'onada de calor a CatalunyaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els termòmetres van registrar aquest dimecres un marcat descens de les temperatures a Ponent, que va deixar valors mínims de 14 graus a Lleida capital (vuit menys que un dia abans), 11 graus a Os de Balaguer o només 6 a Barruera i temperatures màximes que en molts municipis lleidatans no van superar els 25 graus.

Aquest ambient més fresc, que va obligar a sortir al carrer amb una jaqueta, va anar acompanyat d’algunes precipitacions i xàfecs. Aquesta treva meteorològica arriba després d’un episodi de calor intensa que va durar més d’una setmana a Catalunya i que va deixar valors superiors als 40 graus en diversos punts del territori, segons el Servei Català de Metereologia, i amb nits tropicals consecutives amb temperatures mínimes superiors als 20 graus.

La previsió per a les pròximes jornades és que es mantingui aquest ambient fresc i que els termòmetres es recuperin a mesura que s’atansi el cap de setmana. El Servei Meterològic de Catalunya demana que s’extremin les precaucions a la costa i en alta mar pel vent.

tracking