SEGRE

TRADICIONS FESTES

Guimerà reviu l’edat mitjana

La localitat de l’Urgell celebra aquest cap de setmana el 23è Mercat Medieval, amb milers de visitants i representació d’oficis || El certamen l’organitzen 150 voluntaris

Els carrers de Guimerà s’omplen de cercaviles, actuacions de joglars i de dansa oriental per amenitzar el mercat medieval.

Els carrers de Guimerà s’omplen de cercaviles, actuacions de joglars i de dansa oriental per amenitzar el mercat medieval.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els milers de persones que van visitar ahir Guimerà van poder retrocedir en el temps fins a l’edat mitjana gràcies al Mercat Medieval, que es clausura aquesta nit. A la 23a edició del certamen, un centenar de parades de productes artesans i una quinzena d’oficis antics omplen els estrets i costeruts carrers i places d’aquesta petita localitat de la Vall del Corb.

El mercat està amenitzat per cercaviles, actuacions de joglars, teatre i dansa oriental, a càrrec de La Cremallera Teatre, un espectacle de titelles, demostracions de tir amb arc i jocs tradicionals de fusta. Els visitants també poden pujar en un carrilet i els més petits poden passejar amb ruquets. Aquest mercat és possible gràcies a la col·laboració de 150 voluntaris, segons va destacar l’alcalde, Salvador Balcells. La jornada va finalitzar amb una obra de teatre al curs del riu Corb, Les últimes foscors, escrita pel veí de Guimerà Roger Rosich. Avui continuen les festes.

tracking