SEGRE

GUIA

Trenta atletes participen en la segona edició de la Cronoescalada de Linyola

Havien de pujar les 125 escales del campanar

Imatge dels participants en la Cronoescalada de Linyola.

Imatge dels participants en la Cronoescalada de Linyola.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de trenta participants, el límit permès, van participar ahir en la segona Cronoescalada de Linyola, prova que va premiar l’atleta que va pujar amb el menor temps les 125 escales que té el campanar de l’església d’aquesta localitat del Pla d’Urgell.

Els tres primers classificats en categoria sènior masculina van aconseguir batre el rècord de la primera edició, que era de 43 segons i 59 centèsimes. En concret, el vencendor absolut va ser Xavier Fontanet, que va invertir 40 segons exactes en l’ascensió; Xavier Coma, 41 segons i 69 centèsimes, i Nando Lavín, 41 segons i 82 centèsimes. En la categoria sènior femenina, es va imposar Anna Escolà (56 segons i 9 centèsimes), seguida de Laura Vilaplana (un minut, dos segons i 69 centèsimes) i Maria Mir (un minut, 16 segons i 44 centèsimes).

Els tres primers van batre la marca de l’any passat i el nou rècord s’ha fixat en els 40 segons

Per la seua banda, en la categoria juvenil, els vencedors van ser Míriam Pérez (46” 31 centèsimes) i Guillem Solanelles (58” 16 centèsimes). Com a premi, van rebre un menú en diferents restaurants de Linyola i inscripcions a la Vertikalm de la Vall d’en Bas.

tracking