SEGRE

GASTRONOMIA

Vint-i-cinc locals de Balaguer busquen la millor tapa

Impulsen la primera edició de Food Explorers, del 28 al 31 d’agost i del 4 al 7 de setembre || Amb jurat i vots ‘online’

Un moment de la presentació ahir de Food Explorers.

Un moment de la presentació ahir de Food Explorers.MAHOU SAN MIGUEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de vint-i-cinc establiments de Balaguer participaran, del 28 al 31 d’agost i del 4 al 7 de setembre, a la primera edició de Food Explorers, un concurs de tapes en el qual els hotelers de la capital de la Noguera dissenyaran propostes amb l’ajuda d’un assessor gastronòmic.

L’esdeveniment, una “ruta de la tapa” organitzada per Mahou San Miguel, en col·laboració amb l’associació Gastrobar i l’ajuntament de Balaguer, pretén mostrar la qualitat i la varietat de l’oferta gastronòmica local, segons van explicar ahir els impulsors.

Un jurat format per experts puntuarà la presentació, la qualitat, l’elaboració i l’originalitat de cada tapa i seleccionarà entre totes la Millor Tapa 2017. A més a més, les tapes també podran valorar-se a través del web i l’aplicació mòbil www.estamosdetapas.com, de manera que se sumaran puntuacions populars.

Durant els dies que durarà aquesta ruta, els clients podran degustar la Sandrina (torrada de pa amb sobrassada, formatge fresc, ceba caramel·litzada, pernil i salsa escalivada); Tigre i carxofa (feta a base de musclo tigre i carxofes amb espècies); Eclipsi (puré de patata, carn picada i ceba caramel·litzada), i Delícia de cua (cua de bou cuinada amb patata), totes assessorades pel xef Juan Pozuelo amb l’objectiu d’oferir les últimes tendències emergents en el sector.

tracking