SEGRE

ACTIVITATS

Dos-cents escolars, de colònies a Lleida

Escolars i monitors van disfrutar ahir d’una trobada al col·legi Joc de la Bola, on van rebre la visita de l’alcaldessa accidental, Montse Mínguez.

Escolars i monitors van disfrutar ahir d’una trobada al col·legi Joc de la Bola, on van rebre la visita de l’alcaldessa accidental, Montse Mínguez.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Uns dos-cents nens i nenes de Lleida van participar aquest dimecres en una trobada de centres escolars dins del programa Estiu de Joc de la Paeria. Són participants del segon torn d’aquest mes d’agost del projecte, dirigit a petits de 3 a 11 anys.

En la jornada d’aquest dimecres, els participants van poder disfrutar d’una gimcana de jocs d’aigua al col·legi Joc de la Bola, on es porten a terme les activitats durant aquest segon torn, juntament amb els centres Parc de l’Aigua i La Mitjana. És una manera de combinar el lleure i l’educació amb activitats d’estiu.

El projecte Estiu de Joc recull diferents propostes lúdiques i educatives amb l’objectiu de treballar l’educació d’hàbits fomentant valors positius com la participació, la solidaritat, el respecte i la companyonia entre ells.

Aquest estiu s’han ofert 1.360 places i s’han fet diferents torns. En total, els programes municipals educatius Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania han ofert 3.000 places.

tracking