SEGRE

ENTITATS AJUTS

Conveni de Cartaes Tàrrega per a la inserció laboral de persones en exclusió

Un moment de la firma del conveni de col·laboració.

Un moment de la firma del conveni de col·laboració.CARTAES TÀRREGA EMPRESA D’INSERCIÓ, SLU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa d’inserció social Cartaes Tàrrega i l’Obra Social La Caixa van firmar la setmana passada un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. L’ajuda s’emmarca en el projecte Per un territori socialment responsable de la fundació bancària i compta amb una dotació econòmica de 20.200 euros. Gràcies a aquesta, l’entitat de la capital de l’Urgell podrà impulsar una prospecció laboral en empreses ordinàries de la comarca amb la finalitat d’incorporar persones que estan fent un itinerari d’inserció, mitjançant un contracte, a l’empresa Cartaes.

A la firma del conveni van estar presents Ezequiel Rufes, president de Càritas Parroquial de Tàrrega i administrador de Cartaes; Carina Termens, directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a l’Urgell-Segarra; Josep Galve, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida; i Alba Coma, gerent de Cartaes.

L’empresa d’inserció és present al territori des de l’any 2011 i, a banda de la inserció sociolaboral, també compta amb una idea de negoci produint béns i serveis relacionats amb la gestió i la revalorització de residus, i aconsegueix alhora un impacte social, mediambiental i econòmic.

tracking