SEGRE

PROGRAMES CONVENI

Acord de la Paeria i la Fundació La Caixa per a tres projectes socials

Un moment de la firma ahir al CaixaForum Lleida.

Un moment de la firma ahir al CaixaForum Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, van firmar ahir el conveni de col·laboració per desenvolupar els projectes “Empodera’t”, “Infància en risc” i “Món solidari-Lleida ciutat solidària”. A la firma d’ahir al CaixaForum també va assistir el tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez.

El projecte “Empodera’t” se centra en la integració sociolaboral de les persones sense llar, mentre que el d’“Infància en risc” proporciona suport a les necessitats bàsiques i a l’educació en el lleure de la infància i l’adolescència en risc a la ciutat de Lleida.

Per la seua part, el projecte “Món solidari-Lleida ciutat solidària” està dirigit a temàtiques vinculades a la solidaritat i la diversitat cultural.

En total, la Fundació La Caixa destinarà 30.000 euros a aquests tres programes, que s’emmarquen dins de les accions de la fundació per desenvolupar programes socials, de foment de la investigació i el coneixement, culturals i educatius.

tracking