SEGRE

Amazon llança a Espanya el seu servei de música en 'streaming'

Amb un catàleg de més de 50 milions de cançons i centenars d’emissores i llistes de música per 9,99 euros al mes

El logo de Amazon

Amazon llança a Espanya el seu servei de música en 'streaming'EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon ha llançat aquest dijous a Espanya el seu servei de música en "streaming" Amazon Music Unlimited mitjançant el qual els usuaris podran accedir a un catàleg de més de 50 milions de cançons i centenars d’emissores i llistes de música, ha informat la companyia de comerç electrònic en un comunicat.

Els subscriptors d'Amazon Music Unlimited poden elegir quines cançons i discos concrets volen escoltar sense necessitat de descarregar-los o descobrir música que no coneixen, gràcies a les recomanacions personalitzades d’Amazon. A més, des de l’aplicació mòbil podran descarregar cançons, discos i playlists del catàleg de Amazon Music Unlimited als seus dispositius per poder escoltar-les quan vagin amb avió, viatgin amb tren o estiguin en qualsevol altre lloc sense connexió a internet.

"Estem molt satisfets amb l’acollida que ha tingut Amazon Music Unlimited als Estats Units, el Regne Unit i Alemanya, i estem molt contents de poder oferir aquest mateix servei als nostres clients d’Espanya, Itàlia i França", segons el vicepresident d’Amazon Music, Steve Boom.

El servei té un cost de subscripció mensual de 9,99 euros, molt similar a del seu gran rival Spotify.

tracking