SEGRE

TURISME GENT GRAN

A la venda els vols de l'Imserso a Menorca amb sortida des d'Alguaire

L’oferta de l’Imserso de viatges des d’Alguaire inclourà a la fi una desena de xàrters de cent places cada un a aquesta illa del març al maig || També podran anar amb la línia regular a Mallorca

Imatge d’arxiu de l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Imatge d’arxiu de l’aeroport de Lleida-Alguaire.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’oferta del programa de vacances de l’Imserso per viatjar des de l’aeroport de Lleida-Alguaire inclourà finalment una desena de vols xàrter a Menorca i un nombre determinat de places en la línia regular per volar a Mallorca. Així constava ahir, un dia abans que avui arranqui la venda de viatges a Ponent, al web de Mundiplan, la Unió Temporal d’Empreses (UTE) encarregada pel ministeri de Sanitat i Afers Socials de l’organització dels viatges per a jubilats a les illes Balears i les Canàries. En canvi, des d’Iltrida Viatges, van explicar que Mundiplan hauria descartat els viatges des de l’aeroport lleidatà a Eivissa, tal com havia confirmat en un primer moment l’agència lleidatana i com va publicar aquest diari. No obstant, l’empresa va explicar ahir que encara faltava publicar part de la programació i durant la temporada hi ha noves propostes. Els jubilats lleidatans sí que podran viatjar a Eivissa des de Barcelona i amb el trasllat des de Lleida inclòs.

Un miler de places

La companyia Air Nostrum, segons la informació publicada a internet,contractarà un total de deu vols xàrter des de Lleida a Menorca durant els mesos de març, abril i maig. Aquesta opció estarà disponible per als viatges de vuit dies de durada i els vols seran en divendres, tant els d’anada com els de tornada. La previsió és que cada un tingui un centenar de places, per la qual cosa l’oferta total per volar des de Lleida a Menorca amb l’Imserso serà d’un miler de places. A més, l’oferta del programa de vacances també permetrà volar des d’Alguaire a Mallorca, però serà a través dels vols de línia regular que Air Nostrum opera durant l’any. Encara que es desconeix el nombre de places disponibles per a jubilats, segons el web de Mundiplan, estan previstes en disset vols des de l’octubre fins a l’abril.

Imatge d’arxiu de l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Imatge d’arxiu de l’aeroport de Lleida-Alguaire.SEGRE

tracking