SEGRE

LLEURE INICIATIVA

Terror entre panissars a Castellserà

Unes 150 persones van tancar la nit de dissabte una nova temporada del Laberint de Panís || Personatges de pel·lícules de por es van ocultar entre els tres quilòmetres de passadissos

Un dels zombis que es van trobar els agosarats participants.

Un dels zombis que es van trobar els agosarats participants.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Teranyines, tombes, espantaocells i una dotzena de personatges terrorífics van omplir la nit de dissabte passat el Laberint de Panís de Castellserà, que va tancar la dotzena temporada amb la ja tradicional Nit del Terror, a la qual van assistir unes cent cinquanta persones. A la dificultat d’aconseguir trobar el camí correcte, se li van sumar els ensurts al més pur estil de Hollywood. D’aquesta forma, entre les 21.00 hores i fins passada la mitjanit, als voltants de la casa rural Cal Tonet de Castellserà podia sentir-se la típica música d’una pel·lícula de por barrejada amb els crits i les rialles dels agosarats que van decidir entrar al laberint per viure una autèntica experiència terrorífica gràcies als personatges caracteritzats per a l’ocasió i que, quan detectaven la llum de les llanternes, sortien de la foscor per espantar els visitants.

Durant tot l’estiu, el Laberint de Panís d’aquesta localitat de l’Urgell ha rebut la visita de més de quatre mil persones que s’han perdut entre les fileres de plantes de panís sobre una superfície d’unes tres hectàrees, amb prop de tres quilòmetres de passadissos. Per fer la visita més divertida i motivadora, es proposava als visitants dos jocs en els quals havien de trobar paraules per formar una frase i respondre set preguntes relacionades amb la natura i els animals.

Més de 4.000 persones s’han perdut aquest estiu entre les fileres d’un camp de tres hectàrees

Aquesta iniciativa lúdica s’allarga durant poc més de dos mesos, concretament, quan les plantes de panís són prou altes per perdre’s en les fileres. Aquest any, va obrir a començaments de juliol i va tancar dissabte, perquè d’aquí a uns dies el camp pugui collir-se.

Els promotors es van inspirar en un camp de Texas La tradició dels laberints de panís és originària dels Estats Units, però a Europa també n’hi ha alguns, com ara a França, on també n’hi ha diversos. De fet, els propietaris de la Masia l’Esperança es van inspirar en un laberint de panís de l’estat nord-americà de Texas que van veure en una revista de tractors.

Un dels zombis que es van trobar els agosarats participants.

Un dels zombis que es van trobar els agosarats participants.SEGRE TÀRREGA

tracking