SEGRE

SETEMBRE PROPÒSITS

Esport i idiomes, reptes eterns

Gimnasos i acadèmies viuen les setmanes més fortes de l’any pel que fa a noves inscripcions || Els lleidatans són més constants a l’hora de fer exercici i el seu nivell d’anglès és més alt

Un monitor donava ahir indicacions als usuaris d’una classe de ‘body pump’ al gimnàs Ekke.

Un monitor donava ahir indicacions als usuaris d’una classe de ‘body pump’ al gimnàs Ekke.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mes de setembre porta intrínseca la tornada a l’escola per als nens i la formulació de bons propòsits per als adults. Dos dels clàssics són l’esport i els idiomes, la qual cosa fa que aquestes setmanes gimnasos i acadèmies facin el seu particular agost. Centres lleidatans consultats per aquest diari van explicar ahir que durant l’any tenen dos pics de noves inscripcions, que es donen al setembre i al gener, amb l’arribada de l’any nou. Perdre pes, trencar amb l’estil de vida sedentari o, simplement, posar-se en forma i trobar-se millor són alguns dels motius que empenyen els lleidatans als gimnasos, que cada vegada ofereixen un assessorament més personalitzat per fidelitzar els clients. Segons van afirmar els tècnics, en els últims anys s’ha notat un “canvi d’actitud”, molt més perseverant. “Es practica esport per salut, la qual cosa fa que els clients siguin més constants que abans”, van afirmar.

Quant als idiomes, l’anglès continua sent el rei, ja sigui per necessitat o per hobbie. El nivell de coneixement d’aquesta llengua entre els lleidatans ha pujat i molts s’apunten a cursos de perfeccionament. L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) compta aquest curs amb 2.600 alumnes preinscrits, l’anglès és el dioma més demanat i ha incorporat per primera vegada el nivell C1 d’alemany.

Molts lleidatans s’hi apunten per augmentar el seu nivell i l’anglès és l’idioma més demanat

D’altra banda, un de cada tres treballadors pateix o patirà la síndrome postvacacional en el moment de reincorporar-se a la feina després de l’estiu, segons un informe d’Adecco, en el qual s’assenyala que, del 66 per cent restant, una part important pateix un quadre de fatiga o estrès directament vinculat a la incorrecta adaptació a la rutina després de tornar de les vacances. Les noves motivacions són una bona eina per poder combatre’l.

Un monitor donava ahir indicacions als usuaris d’una classe de ‘body pump’ al gimnàs Ekke.

Un monitor donava ahir indicacions als usuaris d’una classe de ‘body pump’ al gimnàs Ekke.ÒSCAR MIRÓN

tracking