SEGRE

SOLIDARITAT INTEGRACIÓSOLIDARITAT INTEGRACIÓ

Nou centre d'atenció de Càritas a Tremp

Amb la vocació de fomentar l’atenció de les persones més fràgils || es faran tallers i acompanyament a majors

L’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, va presidir la inauguració.

L’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, va presidir la inauguració.BISBAT D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia de Tremp i Càritas d’Urgell van inaugurar ahir un nou centre d’atenció a la capital del Pallars Jussà que té vocació de fomentar la participació comunitària i de ser un espai de suport i atenció a les persones més fràgils de la societat. L’acte va estar presidit per l’arquebisbe d’Urgell i president de Càritas, Joan-Enric Vives, que va destacar que “és una satisfacció molt gran, perquè en una diòcesi tan extensa i complexa orogràficament s’estigui completant una xarxa d’atenció al territori de punta a punta”.

Per la seua banda, el director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, va remarcar que el centre “aspira a crear un espai de trobada amb tots els que volen treballar per la defensa dels drets de la persona”.

El centre d’atenció s’ha instal·lat en un lloc cèntric, que ofereix la possibilitat de treballar en l’atenció a les famílies, en la formació laboral, en l’acompanyament i en el reforç escolar, que s’obre a un Espai Grapats de participació. S’hi organitzaran tallers de costura, d’aprenentatge de la llengua i de manualitats.

D’altra banda, es crearan itineraris d’acompanyament a través de grups d’ajuda i projectes de servei a la llar de persones grans o amb dependència. En aquest últim cas, el programa busca que els voluntaris puguin acompanyar persones ajudant-les en tot el que necessitin.

tracking