SEGRE

GUIA

Desfilada d’antics vestits de bateig a Preixana

També hi havia vestits de comunió des del 1880 fins al 2017, tots cedits pels veïns || Els beneficis, per a La Marató de TV3

Nenes i adolescents de Preixana van treure a desfilar els vestits de bateig amb ninots.

Nenes i adolescents de Preixana van treure a desfilar els vestits de bateig amb ninots.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bona part dels veïns de Preixana van assistir ahir a la tarda a la desfilada solidària que va organitzar l’associació de dones L’Estela de la localitat en benefici de La Marató de TV3. Els assistents van poder veure desfilar uns 25 models que van lluir un centenar d’antics vestits de bateig i de comunió d’entre els anys 1880 i 2017, cedits pels mateixos veïns i que durant les festes locals del mes d’agost passat es van exposar a l’Espai Sant Llorenç. En el cas dels vestits de comunió, els van lluir els més petits del poble, mentre que els vestits de bateig els van posar a ninots que van mostrar a la passarel·la les adolescents de Preixana.

El públic es va emocionar en més d’una ocasió al recordar les persones que havien portat els vestits que desfilaven, que anava anomenant la presentadora. Cal destacar que un mateix vestit de bateig va ser utilitzat per més de 15 persones.

La presidenta de l’associació de dones L’Estela, Pepita Bustamante, va destacar la bona resposta dels veïns i dels més petits a voler desfilar.

Per la seua part, l’alcalde, Jaume Pané, va recordar que el cap de setmana de La Marató de TV3 Preixana celebra la fira gastronòmica De Prop, motiu pel qual des de l’any passat van decidir avançar els actes solidaris. La desfilada es va acabar amb un sorteig de lots cedits per diversos comerços i va aconseguir recaptar un total de 542 euros.

tracking