SEGRE

GUIA

Dan Brown passeja Langdon per tot Barcelona a 'Origen'

Va presentar ahir el llibre a la Pedrera

Dan Brown.

Dan Brown.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escriptor nord-americà Dan Brown va presentar ahir a la Pedrera de Barcelona la seua nova novel·la Origen (Columna Edicions), un llibre en el qual part de la trama està ambientada en aquest emblemàtic edifici, la Sagrada Família i el monestir de Montserrat. A l’inici de la roda de premsa, Brown va assegurar que “aquest és un moment dolorós i tinc molta esperança, sóc optimista i crec que tot se solucionarà”, respecte al conflicte entre Catalunya i Espanya i va apel·lar al diàleg.

A la novel·la, Robert Langdon, el conegut professor de simbologia i iconografia de Harvard, viatja al Guggenheim per assistir a un anunci que canviarà la ciència per sempre. L’amfitrió de la vetllada és Edmond Kirsch, un jove multimilionari que ha desenvolupat grans invents tecnològics i que va ser un dels alumnes més brillants del mateix Langdon, que quan es disposa a revelar un gran descobriment esclata el caos davant de la sorpresa dels convidats i de milions d’espectadors de tot el món.

L’autor d’El codi Da Vinci va subratllar que a la novel·la ha intentat equilibrar ciència i religió intentant facilitar el diàleg. Sony ja ha adquirit els drets de la novel·la per portar-la a la gran pantalla.

tracking