SEGRE

SOLIDARITAT ENTITATS

Busquen 1.500 voluntaris per al Gran Recapte

Se celebrarà els pròxims 1 i 2 de desembre || Representa el 25% del que reparteix el Banc dels Aliments al llarg de l’any

Voluntaris classificant aliments al Gran Recapte del 2016.

Voluntaris classificant aliments al Gran Recapte del 2016.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització de la novena edició del Gran Recapte ja està en marxa i el Banc dels Aliments de Lleida fa una crida per captar els 1.500 voluntaris que seran necessaris per atendre tots els punts de recollida en mercats i supermercats que s’establiran a la província els propers dies 1 i 2 de desembre. Així ho va explicar ahir el director del Banc dels Aliments de Lleida, Oriol Berenguer, que no va amagar una “certa preocupació” davant de la falta de voluntaris que s’inscriguin a la campanya a títol individual. “La gent està molt preocupada per la situació política actual i, per a les entitats, continua sent igual de necessària la seua col·laboració”, va afirmar.

De moment, els voluntaris que s’hi apuntin es repartiran entre els punts de recollida i, més endavant, es destinaran a les tasques de classificació, que en aquesta edició també es faran a Fira de Lleida.

Els interessats a col·laborar-hi poden inscriure’s a través de la pàgina web del Banc dels Aliments (www.bancalimentslleida.cat) o trucant al telèfon 973 257 612 (en horari de matí). El Gran Recapte servirà per pal·liar les necessitats durant els mesos d’hivern, des de mitjans de desembre fins a principis de març, la qual cosa representa un 25 per cent del que el Banc reparteix al llarg de l’any.

Els quatre bancs d’aliments catalans atenen 209.441 persones en el conjunt de Catalunya (28.000 a Lleida) i, a pesar del descens d’usuaris dels últims dos anys, és imprescindible no abaixar la guàrdia, perquè encara són moltes les persones que no poden accedir a una alimentació suficient, segura i saludable, segons van alertar els responsables dels bancs en el transcurs de la presentació d’aquesta campanya.

tracking