SEGRE

FESTES TOTS SANTS

Torrebesses celebra el desè aniversari del seu particular passatge del terror

Organitzat per 80 veïns en camins rurals

Una de les escenes del passatge del terror que va poder veure’s ahir a la nit a Torrebesses.

Una de les escenes del passatge del terror que va poder veure’s ahir a la nit a Torrebesses.AJUNTAMENT DE TORREBESSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els valents tenien ahir una cita obligada a Torrebesses. Coincidint amb el cap de setmana previ a la celebració de Tots Sants, els veïns d’aquesta localitat del Segrià van organitzar el seu particular passatge del terror, que aquest any arribava a la desena edició. Segons va explicar l’alcalde, Mario Urrea, uns vuitanta voluntaris van participar en l’organització de l’espectacle, tots veïns de Torrebesses i de pobles propers, com ara Albatàrrec, Torres de Segre, Granyena de les Garrigues o Artesa de Lleida, entre d’altres.

Entre tots van muntar un recorregut terrorífic d’un quilòmetre de longitud en dos camins rurals que tanquen un circuit. Hi havia diferents escenes amb personatges disfressats per espantar els visitants, que van començar a arribar a partir de les 20.30 hores, quan es va obrir el passatge al públic.

Alpicat celebrarà dimarts la festa de Halloween i Benavent de Segrià, el Manicomi dissabte

Zombis, monstres de tot tipus, bruixes, vampirs i, fins i tot, un cementiri és el que va poder veure’s al llarg del recorregut. No van faltar-hi parades amb productes locals i amb entrepans.

Torrebesses no és l’única localitat de Ponent que organitza un passatge del terror. Dimarts que ve, dia 31, Alpicat celebra la festa de Halloween, que inclou el quart concurs de façanes amb temàtica de terror. A més, els veïns prepararan un túnel del terror. Obrirà per als nens a partir de les 18.30 hores i per als adults a partir de les 20.00 hores. La iniciativa serà solidària i servirà per recollir roba per a persones sense recursos i donatius per als refugiats. Per la seua part, Benavent de Segrià celebrarà dissabte vinent el Manicomi, una altra proposta per passar por en un edifici abandonat gràcies a la col·laboració desinteressada dels veïns de la localitat.

tracking