SEGRE

SÈRIES PERSECUCIÓ SEXUAL

Kevin Spacey reconeix que va assetjar un actor menor d'edat

La productora Netflix es desentén de l’actor i cancel·la ‘House of Cards’

Kevin Spacey, caracteritzat com Frank Underwood a la sèrie ‘House of Cards’.

Kevin Spacey, caracteritzat com Frank Underwood a la sèrie ‘House of Cards’.NETFLIX

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor i productor Kevin Spacey va reconèixer i es va disculpar per haver assetjat sexualment l’actor Anthony Rapp. Segons l’actor de Star Trek, el protagonista de House of Cards va abusar d’ell quan només tenia 14 anys. Aquesta confessió ha fet que Spacey es disculpés immediatament per un episodi que no recorda i ha aprofitat per confessar que actualment “viu com un home gai”. L’incident va tenir lloc el 1986, va ocórrer en una festa privada que se celebrava a l’apartament de Spacey a Nova York. Tots dos actors s’havien conegut en un esdeveniment relacionat amb l’èxit de les obres de teatre en què participaven llavors.

Rapp era l’únic adolescent que hi havia a la festa i quan es va avorrir va ficar-se en una habitació per veure la televisió. En aquell moment, Spacey va entrar a l’habitació, se li va atansar i s’hi va ajeure a sobre amb la intenció de mantenir relacions sexuals. Rapp va aconseguir escapolir-se de Spacey que, segons el testimoni de l’adolescent, “trontollava borratxo”.

El protagonista d’American Beauty i House of Cards va publicar un comunicat a Twitter lamentant els fets. “Honestament, no recordo la trobada, devia ser fa més de 30 anys. Si em vaig comportar com ell descriu li dec la més sincera disculpa pel que hauria estat un comportament ebri profundament inapropiat.” Kevin Spacey lamenta “els sentiments que descriu Anthony Rapp i amb què ha carregat tots aquests anys”, alhora que va aprofitar per mostrar obertament la seua condició sexual. “Aquesta història m’ha donat el valor per compartir altres coses de la meua vida. He tingut relacions sexuals i amoroses tant amb homes com amb dones”, va dir Spacey.

Tant Netflix com la productora Media Rights Capital es van mostrar “profundament preocupats per les notícies relacionades amb Kevin Spacey” i van anunciar una reunió entre les dos empreses per decidir com actuar davant d’aquesta situació. Tot indica que finalment la productora nord-americana cancel·larà la sèrie House of Cards, un dels vaixells insígnia de la plataforma de sèries online, que estava gravant la sisena temporada.

La sèrie va nàixer el 2013 i, ràpidament, House of Cards i Spacey es van convertir en les cares més visibles de Netflix i van aconseguir diversos reconeixements com l’Emmy a la millor sèrie dramàtica.

tracking