SEGRE

Els mòbils de Xiaomi desembarquen a Espanya

Telèfons intel·ligents de Xiaomi.

Els mòbils de Xiaomi desembarquen a EspanyaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fabricant tecnològic xinès Xiaomi ha anunciat aquest dimarts, dins del seu pla d’expansió internacional, el seu desembarcament a Espanya, com a primer país on serà present a Europa Occidental i on operarà a través del seu web, comerç electrònic i botigues oficials, de moment a Madrid. El vicepresident sènior de la companyia a nivell global, Wang Xiang, ha destacat aquest dimarts, en l’acte de llançament de la marca a Espanya, que la seua companyia ja tenia un munt d’usuaris al nostre país abans fins i tot de tenir presència oficial en el mateix.

El fabricant tecnològic, cinquè a nivell global en el segment dels "smartphones" en el que competeix per la seua relació qualitat/preu, és present a més de 60 mercats, encara que ven els seus productes, que no es limiten només a telèfons intel·ligents, en 220. En total, la marca compta amb més de 280 milions d’usuaris actius d'smartphones al món, ha subratllat Wang Xiang.

La companyia, fundada el 2010, desplegarà a Espanya els tres pilars que formen el seu model de negoci, incloent el seu propi espai de comerç electrònic, Mi.com, encara que també vendrà a través d’altres distribuïdors de comerç electrònic i comptarà amb una sèrie de botigues autoritzada.

En l’acte, Wang Xiang ha anunciat l’obertura de dos botigues autoritzades a Madrid, que obriran les seues portes el proper 11 de novembre, una d’elles al Centre Comercial La Vaguada de Madrid i una altra al Centre Comercial i Ocio Madrid Xanadú.

Xiaomi ha elegit a Ingram Micro i AliExpress com a socis per distribuir, comerciar i recolzar el seu productes a Espanya.

Així mateix, a més de comptar amb un lloc propi de comerç electrònic, per primera vegada AliExpress tindrà botigues oficials on es vendran els productes oficials de la marca.

La gamma de dispositius de Xiaomi també estarà disponible online i offline a través d’Amazon, Carrefour, MediaMarkt i Phone House.

Entre els productes que Xiaomi vendrà al mercat espanyol destaca l’"smartphone" Mi Mix 2, amb una pantalla de 5,99 polzades, part posterior de ceràmica i un disseny corb dels seus quatre costats, que estarà disponible, a partir de 499 euros.

Un altre dels telèfons que es llançaran a Espanya és el Mi A1, que estarà disponible des de 229 euros, que compta amb doble càmera, objectiu gran angular i un teleobjectiu.

A més comercialitzarà productes del seu ecosistema d’Internet de les Coses (IoT, per les seues sigles en anglès), com un patinet elèctric, que pot desplaçar-se a una distància de fins 30 quilòmetres amb una sola càrrega, pesa 12,5 quilos i que, en connectar-se a l’aplicació, els usuaris poden utilitzar el seu telèfon per controlar-ho.

També comercialitzarà un reproductor multimèdia, una càmera 4K i i una banda d’activitat, que compta els passos, la freqüència cardíaca i alerta als usuaris sobre notificacions i trucades.

tracking