SEGRE

LLEURE TRADICIONS

Ofrena floral atípica al Sant Crist de Balaguer

Balaguer la va avançar a ahir perquè no es veiés perjudicada per la vaga general d’avui i s’han suspès alguns actes || Els escolars van haver d’abrigar-se a causa de les baixes temperatures

Els abrics van ser imprescindibles.

Els abrics van ser imprescindibles.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Balaguer va obrir unes atípiques Festes del Sant Crist a causa de la vaga general d’avui que va fer que l’ajuntament decidís avançar a ahir l’ofrena floral dels escolars al Sant Crist. L’inici festiu també va estar marcat per les baixes temperatures, que van obligar els nens a posar-se els anoracs a sobre dels vestits típics, de manera que les barretines van ser més necessàries que mai. Els participants es van reunir a la plaça del Mercadal, on va començar la ruta cap al santuari, en què van ser acompanyats per la corporació i els gegants. Després de l’ofrena, els més petits van poder disfrutar d’un espectacle infantil.

D’aquesta manera, la capital de la Noguera avui només celebrarà un campionat de bitlles. El consistori va decidir suspendre la sessió de ball i l’actuació de DJ a la Carpa Jove. En canvi, altres actes previstos per avui se celebraran demà dijous. És el cas del pregó, a càrrec del periodista local Francesc Canosa, la inauguració de l’exposició Francesc Borràs: el retrat de la mirada i la festa Led Party, que tindran lloc a l’hora a la qual s’havien previst.

Els abrics van ser imprescindibles.

Els abrics van ser imprescindibles.AJUNTAMENT DE BALAGUER

tracking