SEGRE

LLEURE FIRES

DeNuvis, un referent en bodes

Unes 18.000 persones van visitar aquest cap de setmana el saló organitzat a Fira de Lleida || Els assistents valoren la gran varietat d’oferta i la possibilitat de crear esdeveniments personalitzats

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

DeNuvis s’ha consolidat un any més com una fira de referència en casaments, batejos i comunions. En aquesta dinovena edició, al voltant de 18.000 persones van passar aquest cap de setmana pel Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions de Fira de Lleida, amb una valoració positiva generalitzada entre els 96 expositors procedents de les províncies de Lleida, Osca, Tarragona i Barcelona.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, va explicar que “DeNuvis és un excel·lent punt de trobada entre l’oferta i la demanda de casaments, aniversari, comunions i batejos perquè en un sol cap de setmana poden contractar tot el que necessiten en un mateix espai, la qual cosa representa un estalvi de temps, alhora que els visitants poden disfrutar de múltiples ofertes i promocions”. La mostra va comptar amb representants d’una vintena de sectors dirigits a tots aquells que necessiten organitzar una boda, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter diferent, sopars d’empresa, noces de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals i esdeveniments d’empresa.

Hi van participar 96 expositors de les províncies de Lleida, Osca, Tarragona i Barcelona

Finalment, Oriol Oró va afegir que “també es percep una adaptació de l’oferta a les noves demandes, en el sentit que cada vegada es busquen celebracions més personalitzades i especials”. Quant als visitants, va afirmar que “valoren enormement la gran varietat d’oferta, que inclou els restaurants, les cases rurals, el càtering, els vestits, la joieria, els viatges, la música o la bellesa”.

Les desfilades de moda nupcial són un dels grans atractiusUn dels grans atractius de DeNuvis són les desfilades de moda. En aquesta edició es van programar tres passades i cadascuna d’aquestes va comptar amb un nombrós públic. Les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Booknovias, Boutique la Novia, Toni Barceló, Goumar i Sastreria Lorenzo van presentar les últimes novetats en vestits de núvia i de nuvi, de festa, de padrina i comunió. Un altre dels aspectes destacats de la mostra són les promocions en serveis i productes (sortejos i descomptes) que van oferir les empreses expositores entre els visitants del saló. A més, Fira de Lleida organitza el gran sorteig DeNuvis entre les parelles que hagin de casar-se i hagin contractat un servei a la fira. La parella guanyadora rebrà 1.000 euros per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores d’aquesta edició del saló. Durant el cap de setmana també han tingut lloc diferents demostracions i, per exemple, l’artista lleidatà Antoni Uceda va pintar la Seu Vella al vestit de l’última Miss Universe Lleida.

Fira de Lleida ha congregat 96 expositors que han participat a DeNuvis.

Fira de Lleida ha congregat 96 expositors que han participat a DeNuvis.ITMAR FABREGAT

Fira de Lleida ha congregat 96 expositors que han participat a DeNuvis.

Fira de Lleida ha congregat 96 expositors que han participat a DeNuvis.ITMAR FABREGAT

Fira de Lleida ha congregat 96 expositors que han participat a DeNuvis.

Fira de Lleida ha congregat 96 expositors que han participat a DeNuvis.ITMAR FABREGAT

tracking