SEGRE

GASTRONOMIA CONCURS

Talent lleidatà en el World Chocolate Masters 2017

Ivan Pascual, d’Almenar, és un dels vuit finalistes espanyols d’aquest certamen de pastisseria || Girona acollirà la final estatal

Talent lleidatà en el World Chocolate Masters 2017

Talent lleidatà en el World Chocolate Masters 2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ivan Pascual, mestre artesà del Taller de Postres Cal Gumer d’Almenar, ha estat elegit com un dels vuit finalistes espanyols del World Chocolate Masters (WCM), l’únic concurs mundial de creativitat amb el xocolate. La final estatal se celebrarà els propers dies 19, 20 i 21 de novembre en el Fòrum Gastronòmic de Girona i el guanyador participarà l’any que ve a la final mundial del WCM a París.

Durant el concurs dels propers dies a Girona, els concursants hauran d’elaborar diferents peces de pastisseria: una escultura de xocolate, unes postres i un snack. Segons va informar ahir el Gremi de Pastisseria de Lleida, aquest any, la temàtica escollida en el concurs són les creacions futuristes. Pascual, per la seua part, no va voler revelar els detalls sobre com seran les seues creacions, però va afirmar estar “molt il·lusionat davant d’aquest repte”. És la primera vegada que Pascual participa en aquest concurs, al qual ha accedit com a finalista per la seua trajectòria al món de les creacions amb xocolate. Des que va ser seleccionat s’ha preparat per a l’esdeveniment i per a això ha buscat el suport de professionals de l’arquitectura, el modelisme i l’escultura, a més de l’equip creatiu de Cactus Soup de Lleida. Per a l’elaboració de les peces, ha buscat sabors “diferents, innovadors i frescos”, com l’aroma de bosc, va explicar.

tracking