SEGRE

Una mostra de Seat 600, reclam de Lleidantic

El saló també exhibirà camions antics, cotxes descapotables, Cadillacs, models històrics i la mostra “Beatlemania"

Presentació de Lleidantic

Una mostra de Seat 600, reclam de LleidanticFira de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La triple fira formada per Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc oferirà com a element destacat una mostra de vehicles SEAT 600 amb motiu del 60è aniversari del llançament d’un model “que va marcar una fita important ja que va ser el cotxe que va motoritzar Espanya”, segons ha afirmat Antoni Pomés, president del Club de Vehicles Històrics de Lleida.

La 24a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), l’11a edició de Lleida Retro (Exposició de Vehicles Antics i Clàssics) i la 7a Trobada del Disc tindran lloc del 24 al 26 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida.

La mostra de Seat 600 organitzada pel Club de Vehicles Històrics de Lleida i Fira de Lleida s’emmarcarà en un espai ambientat amb elements de l’època dels cotxes d’aquesta marca (models 1500, 124 i el ja citat 600) i vindrà acompanyada d’altres novetats com l’exposició “Beatlemania” i la mostra de màquines d’escriure i calculadores de l’Arxiu Històric del BBVA.

L’apartat de vehicles històrics inclou també una exposició amb cotxes de la marca Alfa Romeo; camions de les marques Barreiros, Ebro i Nazar; i dos Cadillacs. També és interessant la mostra de descapotables d’època, com ara Ferrari, Triumph TR3, Triumph 1800, etc.; cotxes antics de les marques Talbot, Triumph Renov, BMW, Ford, Jaguar o MK II; vehicles de la gamma Citroën, i microcotxes. A més, es podrà gaudir d’una col·lecció de Rolls Royce Silver Clouds, una altra de motos Vespa i de sidecars i de vehicles de nova restauració i adquisició.

La Trobada del Disc oferirà als visitants centenars de discos de vinil i CD de diferents preus i estils. Els visitants tindran la possibilitat d’examinar vinils i comprar-los, però també de vendre o d’intercanviar material musical de tot tipus. A més, Firadisc i Fira de Lleida organitzen l’exposició “Beatlemania” amb material relacionat amb els Beatles, en que s’exposaran portades de discs de tot el món, pòsters, merchandising de totes les èpoques i molts productes més relacionats amb el món del grup de pop britànic.

tracking