SEGRE

EMPRENEDORIA INICIATIVES

Joves amb iniciativa empresarial

Entitats de Tàrrega impulsen el projecte Llavors de Futur en homenatge a mossèn Josep Garriga || Promouen un concurs d’idees entre adolescents per fomentar l’emprenedoria social

La Daniela, la Candela i la Mariona, impulsores del projecte solidari.

La Daniela, la Candela i la Mariona, impulsores del projecte solidari.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Compromís amb les persones i el territori, emprenedoria i innovació, solidaritat i justícia social. Aquests són alguns dels valors que va fomentar a Tàrrega mossèn Josep Garriga, rector de la parròquia de la ciutat durant 37 anys i impulsor de nombroses iniciatives socials. A fi de mantenir i recordar la seua gran tasca (va morir a mitjans de l’any passat), diferents entitats de la ciutat, liderades per l’Associació Alba, han impulsat el projecte Llavors de Futur. Més de 300 alumnes de 4t d’ESO dels instituts Alfons Costafreda i Manuel de Pedrolo, l’Escola Pia i el col·legi Sant Josep, així com alumnes de 16 a 21 anys de l’Escola Alba, van omplir ahir el Teatre Ateneu en una jornada amb joves testimonis emprenedors de quatre projectes amb èxit a fi d’inspirar els adolescents del territori en les seues iniciatives per al primer concurs d’idees Llavors de Futur.

Els participants hauran de preparar les seues propostes durant aquest curs i presentar-les al maig. La directora de l’Associació Alba, Maite Trepat, va explicar que “l’objectiu és impulsar iniciatives transformadores i solidàries que generin impacte al territori alhora que aconseguirem mantenir vius els valors de mossèn Garriga”. Per la seua part, l’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va destacar que “si una idea no funciona, hem de continuar treballant amb constància i esforç, ja que dels errors també aprenem i ens ajuden a seguir”. Trepat va posar com a exemple els arrugats del Roser, uns dolços que s’han convertit en el producte estrella de l’obrador. Aquests van nàixer d’un fracàs, ja que a un treballador no li sortien les neules i arrugava la pasta.

La Daniela, la Candela i la Mariona, impulsores del projecte solidari.

La Daniela, la Candela i la Mariona, impulsores del projecte solidari.SEGRE TÀRREGA

tracking