SEGRE

ÒBIT DRETS SOCIALS

Mor Joan Suñol, defensor a Lleida dels sensesostre

Presidia la Fundació Arrels de Sant Ignasi

Joan Suñol.

Joan Suñol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fundador i president de la Fundació Arrels de Sant Ignasi de Lleida, el pare jesuïta Juan Suñol, va morir ahir de matinada als 65 anys. El pare Suñol va ser rector de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida durant vint-i-cinc anys i tot un referent en la defensa dels més necessitats, especialment de les persones sense llar.

Precisament una de les últimes lluites que impulsava era un nou centre de dia i residència per a aquest col·lectiu a la capital del Segrià.

Des de la Fundació, van transmetre que Suñol “va poder disfrutar dels últims temps en plenitud amb afecte per part de tothom”.

Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, durant la seua intervenció en les X Jornades de Formació per a Catequistes que organitza a la ciutat el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears, va lamentar la seua mort dient que “quan a Lleida algú parla dels col·lectius més vulnerables, tots tenim en ment el pare Sunyol i el continuarem tenint”.

L’any 2016, Suñol va rebre la medalla de la solidaritat de l’ajuntament de Lleida. La missa funeral tindrà lloc avui a la Catedral de la ciutat a les 17 hores.

tracking