SEGRE

Ivan Pascual, d'Almenar, millor xocolater d'Espanya

Ivan Pascual, d'Almenar, millor xocolater d'Espanya

Ivan Pascual, d'Almenar, millor xocolater d'Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ivan Pascual, mestre artesà del Taller de Postres Cal Gumer d’Almenar, ha aconseguit aquest migdia, al Fòrum Gastronòmic de Girona, la classificació per a la gran final del World Chocolate Masters (WCM) que se celebrarà l'any vinent a París. D'aquesta manera, Pascual ha aconseguit la classificació guanyant la final estatal com a millor creatiu amb el xocolate d'Espanya.

Com ja va avançar SEGRE, Ivan Pascual havia estat elegit com un dels vuit finalistes espanyols del World Chocolate Masters (WCM), l’únic concurs mundial de creativitat amb el xocolate.

Durant el concurs, Pascual havia d’elaborar diferents peces de pastisseria: una escultura de xocolate, unes postres i un snack. Segons va informar el Gremi de Pastisseria de Lleida, aquest any, la temàtica escollida en el concurs eren les creacions futuristes. Pascual va afirmar estar “molt il·lusionat davant d’aquest repte”.

És la primera vegada que Pascual participa en aquest concurs, al qual va accedir per la seua trajectòria al món de les creacions amb xocolate. Des que va ser seleccionat s’ha preparat per a l’esdeveniment i per a això ha buscat el suport de professionals de l’arquitectura, el modelisme i l’escultura, a més de l’equip creatiu de Cactus Soup de Lleida. Per a l’elaboració de les peces, ha buscat sabors “diferents, innovadors i frescos”, com l’aroma de bosc, va explicar.

tracking